fbpx

Υποστήριξη για το Office 2016

Την Κυριακή, 25 Ιουνίου εκδόθηκε update της πλατφόρμας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ανάμεσα σ’ αυτά που περιλαμβάνονται είναι και η υποστήριξη στο Office 2016. Από την πλευρά σας δεν χρειάζεται κάποια ενέργεια. Αν ένας κωδικός προϊόντος εγκατασταθεί σε υπολογιστή με Office 2016 θα λειτουργήσει αυτόματα με αυτό. Αν ένας κωδικός ήταν ήδη εγκατεστημένος σε υπολογιστή με Office 2016 και μέχρι τώρα λειτουργούσε ως Office 2013 επίσης αυτόματα θα μεταφερθεί στο 2016.

Η ενεργοποίηση της υποστήριξης στο Office 2016 δεν είναι ενεργή αυτή τη στιγμή γιατί περιμένουμε να αναπτυχθεί το update στο 30% των κωδικών τουλάχιστον ώστε να σιγουρευτούμε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Αν όλα λειτουργήσουν σύμφωνα με τον σχεδιασμό που κάναμε θα ενεργοποιήσουμε την υποστήριξη την Τετάρτη, 28 Ιουνίου.

Όπως συμβαίνει με την εκπαίδευση και των προηγούμενων εκδόσεων, τα μαθήματα και οι ασκήσεις υποστηρίζουν όλους τους σημαντικούς φορείς πιστοποίησης (ECDL, Vellum, ACTA, GlobalCert, UniCert, KeyCert κτλ) και το εκπαιδευτικό υλικό έχει αναβαθμιστεί ώστε να είναι προσαρμοσμένο στις καινούργιες δυνατότητες του Office 2016 για κάθε μια από τις ενότητες Word, Excel, Access, Powerpoint, Outlook.

Τα παραπάνω μπορούν να λειτουργήσουν τόσο σε Windows 7 όσο και σε Windows 8/8.1/10 όμως συνιστούμε την χρήση των Windows 10. Επίσης συνδυάζονται με οποιαδήποτε έκδοση του Internet Explorer από την 9 και πάνω (συνιστούμε την 11).

Η αναβάθμιση θα λειτουργήσει αυτόματα τόσο για τους School κωδικούς του εκπαιδευτικού λογισμικού “Αθηνά” (e-learning & testing) όσο και για τους Home. Αντίστοιχα θα αναβαθμιστούν και τα certME και testME.

Leave Comment