fbpx

Αθηνά | e-learning για την πληροφορική

Η Αθηνά είναι το κορυφαίο e-learning στην Ελλάδα. Παρέχει μια ολοκληρωμένη διαδικασία εκπαίδευσης και προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης όλων των αναγνωρισμένων φορέων όπως ECDL, UCert, Vellum, ACTA, UniCert, GlobalCert, KeyCert και άλλοι.

Είναι η μόνη αξιόπιστη λύση στην αγορά για αυτόνομη εκπαίδευση (CBT) είτε στους χώρους του φροντιστηρίου είτε και στο σπίτι του μαθητή (e-learning). Χρησιμοποιώντας την Αθηνά μπορείτε να ξεκινήσετε την εκπαίδευση κάθε μαθητή άμεσα και χωρίς να περιμένετε να συγκροτηθεί ένα τμήμα. Κάθε μαθητής μπορεί να έχει το δικό του ευέλικτο ωράριο και να επιλέξει τις μέρες και ώρες που θέλει να εκπαιδευτεί.

Επίσης μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να δώσει σε κάθε μαθητή το εκπαιδευτικό περιεχόμενο που του ταιριάζει. Ένας αρχάριος χρειάζεται περισσότερες ασκήσεις και περισσότερο χρόνο, κάποιος πιο έμπειρος θα έβρισκε βαρετές ασκήσεις και μαθήματα που είναι πολύ εύκολα γι’ αυτόν. Άλλος μαθητής ενδιαφέρεται να αποκτήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την πιστοποίηση ενώ κάποιος άλλος δεν αρκείται στις επιφανειακές γνώσεις και ζητάει περισσότερα πράγματα. Μέσα από το εκπαιδευτικό πλάνο που μπορεί να επιλέξει το φροντιστήριο η Αθηνά προσαρμόζεται ώστε να δώσει σε κάθε μαθητή ακριβώς αυτό που θέλει.

Η Αθηνά όμως μπορεί να βοηθήσει και ως υποστήριξη των τμημάτων με καθηγητή. Μπορείτε μέσα από αυτή να αναπληρώσετε τις απουσίες των μαθητών χωρίς να χρειαστεί να τους κάνετε κάποιο ιδιαίτερο μάθημα, επίσης μπορείτε να βοηθήσετε τους πιο αρχάριους μαθητές με επιπρόσθετες ώρες εκπαίδευσης εκτός τάξης ή ακόμα και να εντάξετε μαθητές σε ένα τμήμα που έχει ήδη ξεκινήσει δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα μαθήματα που έχασαν μέσα από την Αθηνά.

Δείτε αναλυτικά τα εκπαιδευτικά αντικείμενα που υποστηρίζονται από τους παρακάτω συνδέσμους


athina_core_logo_fullsizeΑθηνά Core – Βασικό επίπεδο χρήσης Η/Υ [περισσότερες πληροφορίες]

Περιλαμβάνει εκπαίδευση και τεστ για τις ενότητες Windows, Word, Excel, Access, Powerpoint, Internet Explorer, Outlook, Βασικές έννοιες πληροφορικής. Υποστηρίζει τις πιστοποιήσεις ECDL, UCert, Vellum, ACTA, UniCert, GlobalCert, KeyCert και άλλες. [δοκιμάστε δωρεάν]


athina_expert_logo_fullsizeΑθηνά Expert – Προχωρημένο επίπεδο χρήσης Office [περισσότερες πληροφορίες]

Περιλαμβάνει εκπαίδευση και τεστ για τις ενότητες Word, Excel, Access, Powerpoint σε προχωρημένο (expert) επίπεδο. Υποστηρίζει τις πιστοποιήσεις ECDL, UCert, Vellum, ACTA, UniCert, GlobalCert, KeyCert και άλλες. [δοκιμάστε δωρεάν]


athina_cad_logo_fullsizeΑθηνά CAD 2D [περισσότερες πληροφορίες]

Περιλαμβάνει εκπαίδευση και εξάσκηση για την σχεδίαση σε δύο διαστάσεις (2Δ) με το AutoCAD. Υποστηρίζει τις πιστοποιήσεις ECDL, Vellum, ACTA. [δοκιμάστε δωρεάν]


athina_homeΑθηνά Home [περισσότερες πληροφορίες]

Όλα τα παραπάνω προϊόντα διατίθενται και σε μορφή Home εκπαίδευσης ώστε να λειτουργήσουν στο σπίτι του μαθητή. Τα μαθήματα και τα τεστ στην Home μορφή λειτουργούν ακριβώς όπως και μέσα στους χώρους του φροντιστηρίου.