fbpx

Η τεχνική υποστήριξη προσφέρεται για προβλήματα είτε στην εγκατάσταση είτε στην χρήση των εκπαιδευτικών λογισμικών μας. Δεν προσφέρουμε υποστήριξη που αφορά την συντήρηση ή χρήση γενικά του υπολογιστή σας και του λογισμικού που δεν αφορά τα δικά μας προϊόντα.

Για να ζητήσετε τεχνική υποστήριξη θα πρέπει ν’ ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

Μέσω email

1. Την ώρα που στον υπολογιστή σας εμφανίζεται το μήνυμα του προβλήματος που αντιμετωπίζετε πατήστε το πλήκτρο PrtScn (Print Screen) που βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος του πληκτρολογίου σας.

2. Στείλτε μας email στο support@learnsoft.gr και μέσα στο email κάντε δεξί κλικ > επικόλληση ώστε να βάλετε την εικόνα του υπολογιστή σας που καταγράψατε με το πλήκτρο Print Screen στο βήμα 1
(αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την παραπάνω διαδικασία δείτε το βίντεο που έχουμε ετοιμάσει στην διεύθυνση https://youtu.be/JERJID0r7BM)

3. Γράψτε μας το επώνυμο, το όνομά σας, το username του λογαριασμού σας και την έκδοση των Windows και του Office που έχετε στον υπολογιστή σας.

 

Πόσο γρήγορα απαντάμε

Αν στείλετε το αίτημά σας από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, στις περισσότερες περιπτώσεις θα έχετε απάντηση σε λιγότερο από μια ώρα ακόμα κι αν είναι αργία. Υπάρχουν κάποιες, λίγες, περιπτώσεις που η αναμονή μπορεί να φτάσει τις 2 ώρες ενώ αποκλείεται να καθυστερήσει περισσότερο από 24 ώρες.

Από την εικόνα που θα μας στείλετε θα σας δώσουμε τις οδηγίες που πρέπει ν’ ακολουθήσετε ώστε να λύσετε το πρόβλημα. Εμπιστευτείτε αυτή την διαδικασία. Θα εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορη είναι!

 

Θέλετε ακόμα πιο άμεση λύση;

Έχουμε προβλέψει να υπάρχει στο site μας άρθρο που να περιγράφει κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Ο γρηγορότερος τρόπος να εντοπίσετε το άρθρο που σας αφορά είναι να χρησιμοποιήστε την αναζήτηση (search) που βρίσκεται πάνω δεξιά σ’ αυτή την σελίδα πληκτρολογώντας μια ή περισσότερες λέξεις από το μήνυμα σφάλματος που σας εμφανίζεται ή κάποια λέξη που περιγράφει το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.  Αν δεν εμφανίζεται κάποιο σχετικό άρθρο ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τις λέξεις με τις οποίες κάνετε την αναζήτηση.

Επίσης στην σελίδα Έλεγχοι πριν επικοινωνήσετε μαζί μας μπορείτε να βρείτε μια λίστα που αν ελέγξετε ένα – ένα τα σημεία που αναφέρονται εκεί σίγουρα θα βρείτε το πρόβλημα που σας απασχολεί.