fbpx

Το Αθηνά Home είναι ένα πραγματικό e-learning αφού περιλαμβάνει ολόκληρο το εκπαιδευτικό υλικό που υπάρχει και στις άδειες που λειτουργούν μέσα στο φροντιστήριο (βίντεο παρουσίασης). Δηλαδή βίντεο μαθημάτων, ασκήσεις για κάθε μάθημα και επαναληπτικά τεστ. Όλες οι ασκήσεις πιστοποίησης διαθέτουν in-ATES αυτόματη βαθμολόγηση ενώ κάθε άσκηση έχει το δικό της ξεχωριστό βίντεο απάντησης με την φωνή του καθηγητή ώστε να μην υπάρχουν απορίες.

Μερικοί ενδεικτικοί μόνο τρόποι χρήσης είναι οι παρακάτω αλλά είναι βέβαιο ότι μπορείτε να βρείτε και δικούς σας γιατί η πλατφόρμα είναι πολύ ευέλικτη.

1. Συμπληρωματική βοήθεια στο σπίτι

Παλαιότερα πολλά φροντιστήρια έδιναν κάποια βιβλία μεγάλα σε όγκο ώστε ο μαθητής να μπορεί να μελετήσει και στο σπίτι. Τα βιβλία αυτά στις περισσότερες περιπτώσεις έμεναν άθικτα. Παρόλα αυτά ο μαθητής θέλει να έχει τη δυνατότητα για κάποια συμπληρωματική εκπαίδευση στο σπίτι του. Με το Αθηνά Home μπορείτε να του δώσετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει κάποια μαθήματα που του φάνηκαν δύσκολα ή να κάνει κάποιες ασκήσεις για τις οποίες έχει αμφιβολίες. Επίσης μπορεί ν’ αναπληρώσει κάποιο μάθημα που έχασε στο φροντιστήριο ή ακόμα αν είναι άρρωστος για μερικές μέρες να μην χάσει την επαφή του με τα μαθήματα.

2. Blended learning

Στις μέρες μας οι μετακινήσεις από και προς το φροντιστήριο έχουν γίνει ένα υπολογίσιμο έξοδο. Με το Αθηνά Home μπορούμε να δώσουμε ένα μέρος της εκπαίδευσης να γίνει στο σπίτι και ένα μέρος της εκπαίδευσης μέσα στο φροντιστήριο. Έτσι μπορούμε να μειώσουμε τις μετακινήσεις των μαθητών και να εξοικονομήσουμε ώρες για τις αίθουσές μας.

3. Απομακρυσμένοι μαθητές

Αν το φροντιστήριό σας βρίσκεται σε κάποια επαρχιακή πόλη σίγουρα θα έχετε αντιμετωπίσει περιπτώσεις μαθητών που είναι σχετικά μακριά και τα δρομολόγια των λεωφορείων δεν τους βολεύουν ή γενικά η μετακίνηση είναι δύσκολη. Αυτό όμως συμβαίνει και στα μεγάλα αστικά κέντρα ιδιαίτερα αν δεν υπάρχει σταθμός του μετρό ή άλλη εύκολη συγκοινωνία κοντά.

Σ’ αυτούς τους μαθητές μπορούμε να προτείνουμε να εκπαιδευτούν κατά κύριο λόγο στο σπίτι και κάθε φορά που ολοκληρώνουν μια ενότητα να έρχονται στο φροντιστήριο για απορίες ή κάποια τεστ πριν δώσουν εξετάσεις. Έτσι μπορούμε ν’ απευθυνθούμε και σε μαθητές από σχετικά πιο μακρινές γεωγραφικές περιοχές και να διευρύνουμε τον κύκλο της δραστηριότητάς μας.

4. Μαθητές σε όλη την Ελλάδα

Για τους πιο τολμηρούς υπάρχει η δυνατότητα ν’ απευθυνθούν και σε μαθητές σε όλη την Ελλάδα. Μέσω μιας κατάλληλης ιστοσελίδας, με διαφήμιση στο google ή/και το facebook αλλά και τους υπόλοιπους τρόπους που πλέον δίνει το internet. Εκεί μπορείτε να προμηθεύσετε εξ αποστάσεως εκπαίδευση χωρίς να τη συνδέσετε υποχρεωτικά με την πιστοποίηση αφού ο μαθητής βρίσκεται πολύ μακριά από την γεωγραφική περιοχή στην οποία βρίσκεστε.


Για να λειτουργήσουν αποτελεσματικά όλα τα παραπάνω το Αθηνά Home περιλαμβάνει κάποιες τεχνικές δυνατότητες που είναι πολύ σημαντικές.

Εύκολη εγκατάσταση της πλατφόρμας

Η διαδικασία εγκατάστασης είναι τόσο εύκολη που ακόμα και ένας χρήστης με ελάχιστες γνώσεις χρήσης υπολογιστή μπορεί να την ολοκληρώσει. Δεν χρειάζεται DVD ή CD και το μόνο που πρέπει να κάνει ο μαθητής είναι να κατεβάσει το αρχείο της εγκατάστασης. Η πλατφόρμα Αθηνά Home στην μορφή που την δίνουμε τώρα λειτουργεί από το 2010 σε υπολογιστές σε όλη την Ελλάδα και έχουμε φροντίσει ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα κατά την εγκατάσταση και χρήση της.

Τεχνική υποστήριξη απ’ ευθείας από τη learnsoft

Ακριβώς επειδή η εγκατάσταση και χρήση είναι τόσο εύκολη αναλαμβάνουμε και την τεχνική υποστήριξη. Συνεπώς δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείτε γιατί ακόμα κι αν προκύψει κάποιο τεχνικό πρόβλημα θα το λύσουμε εμείς.

Άμεση εκτέλεση παραγγελιών

Μέσω του εξελιγμένου διαχειριστικού μας συστήματος (Global Manager) μπορείτε να δημιουργήσετε τους λογαριασμούς των μαθητών σας άμεσα ακόμα και την ώρα που ο μαθητής είναι μπροστά σας και περιμένει να πάρει τους κωδικούς του. Μόλις δημιουργηθεί ο λογαριασμός το διαχειριστικό σύστημα σας επιτρέπει να παράγετε ένα pdf έγγραφο που περιέχει τους κωδικούς του μαθητή και την διαδικασία εγκατάστασης μαζί με οδηγίες για να ζητήσει τεχνική υποστήριξη και σημαντικές πληροφορίες που αφορούν το πώς λειτουργεί ο λογαριασμός του. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκτυπώσετε το έγγραφο και να το δώσετε στον μαθητή ή να του το στείλετε με email.

Παρακολούθηση μαθητών

Εφόσον ο μαθητής παρακολουθεί μέρος ή όλη την εκπαίδευση από το σπίτι του πρέπει να έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε τι κάνει. Μέσω του διαχειριστικού μας συστήματος (GlobalManager) το φροντιστήριο ή / και ο επιφορτισμένος μ’ αυτή την εργασία καθηγητής μπορούν να παρακολουθούν online πόσες φορές μπήκε στην πλατφόρμα, πόσο χρόνο αφιέρωσε συνολικά αλλά και ανά εκπαιδευτικό αντικείμενο και τι ποσοστά πήρε στα τεστ. Έτσι μπορούμε να ζητήσουμε από μαθητές που είναι αμελείς να προσπαθήσουν περισσότερο, να επιβραβεύσουμε αυτούς που είναι συνεπείς αλλά και να διαπιστώσουμε πότε κάθε μαθητής είναι έτοιμος για εξετάσεις ώστε να τον προγραμματίσουμε για την επόμενη εξεταστική μας περίοδο.


Το Αθηνά Home αποτελεί ένα ακόμα προϊόν που μπορείτε να εντάξετε στο φροντιστήριό σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε με τον υπάρχοντα τρόπο εκπαίδευσης, να το δώσετε ως αυτόνομη εκπαίδευση ή να το χρησιμοποιήσετε με κάποιον άλλο τρόπο που σας βολεύει καλύτερα.

(Το Αθηνά Home πωλείται στη λιανική μόνο μέσω των συνεργαζόμενων φροντιστήριων μας σε όλη την ελλάδα. Αν είστε ιδιώτης απευθυνθείτε στο κοντινότερο σε σας φροντιστήριο ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@learnsoft.gr ώστε να σας κατευθύνουμε.)