fbpx

                                    

Το Αθηνά Core απευθύνεται στα φροντιστήρια που είτε θέλουν να εντάξουν έναν ακόμα τρόπο εκπαίδευσης εκτός από τα συμβατικά τμήματα στην τάξη με καθηγητή, είτε θέλουν να στραφούν αποκλειστικά στην αυτόνομη εκπαίδευση (CBT). Μπορείτε δηλαδή να δώσετε στους μαθητές σας τη δυνατότητα να επιλέξουν αν θέλουν μάθημα στην τάξη με καθηγητή ή αυτόνομη εκπαίδευση με το Αθηνά Core. Μπορείτε μάλιστα να προτείνετε στους μαθητές σας να δοκιμάσουν το Αθηνά Core μέχρι να ξεκινήσει το τμήμα ώστε να αποφασίσουν ποιόν δρόμο θέλουν ν’ ακολουθήσουν. Έτσι δεν θα έχετε τον κίνδυνο να χάσετε κάποιον μαθητή που ίσως αισθάνεται άβολα με την αυτόνομη εκπαίδευση.

Εκπαίδευση γι' αυτούς που θέλουν να ξεχωρίζουνΑν η εκπαίδευση στην τάξη με καθηγητή θέλετε να είναι η μόνη επιλογή στο φροντιστήριό σας η Αθηνά μπορεί να σας βοηθήσει κι εκεί σημαντικά. Μπορείτε ν’ αναπληρώσετε τις απουσίες των μαθητών, να βοηθήσετε αδύναμους μαθητές ή ακόμα και να εντάξετε μαθητές σε ένα τμήμα που έχει ξεκινήσει χωρίς να κάνετε επιπρόσθετα ιδιαίτερα μαθήματα.

Το Αθηνά Core περιλαμβάνει βίντεο μαθημάτων και ασκήσεις (εξάσκηση) για το βασικό επίπεδο γνώσεων χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή. Αποτελεί δηλαδή έναν συνδυασμό e-learning και test προετοιμασίας αφού οι ασκήσεις είναι σε in-ATES μορφή, δηλαδή διαθέτουν αυτόματη βαθμολόγηση. Η διαφορά με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα e-learning κυκλοφορεί είναι ότι τα βίντεο των μαθημάτων κυριολεκτικά θα καθηλώσουν τους μαθητές σας! Σε αντίθεση με τα βίντεο που υπάρχουν ακόμα και δωρεάν στο internet τα δικά μας είναι φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε όχι μόνο να μη κουράζουν τον μαθητή αλλά αντίθετα να θέλει να συνεχίσει. Αυτό μπορείτε να το δείτε ζητώντας να δοκιμάσετε το Αθηνά Core δωρεάν τόσο εσείς όσο και οι μαθητές σας.

Δείτε αναλυτικά την ύλη για κάθε εκπαιδευτική ενότητα

Καλύπτει όλους τους φορείς πιστοποίησης που αναγνωρίζονται από το δημόσιο (ECDL, Cambridge, ACTA, KeyCert, UniCert, GlobalCert κτλ) και περιλαμβάνει ύλη για τα Windows, Word, Excel, Access, Powerpoint, Internet Explorer, Outlook και Βασικές Έννοιες Πληροφορικής.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μέσω του εκπαιδευτικού πλάνου κάθε μαθητής μπορεί να πάρει ακριβώς το εκπαιδευτικό υλικό που επιθυμεί. Έτσι όποιος θέλει να πιστοποιηθεί γρήγορα και εύκολα μπορεί ν’ ακολουθήσει το κατάλληλο “μονοπάτι” ενώ γι’ αυτόν που η εκπαίδευση δεν περιορίζεται μόνο σε ότι πέφτει στις εξετάσεις υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσει τις γνώσεις που θέλει.

Μπορείτε να ενημερωθείτε πιο αναλυτικά από το ενημερωτικό φυλλάδιο που διατίθεται σε μορφή pdf ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ενημερωτικό φυλλάδιο – Αθηνά | PDF


Ενδεικτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Αθηνά Core με τους παρακάτω τρόπους

Ως υποστήριξη των τμημάτων σας για

  • εξάσκηση την ώρα του μαθήματος
  • εξάσκηση σε ώρες εκτός μαθημάτων
  • προετοιμασία των εξετάσεων με mock test
  • ν’ αναπληρώσετε απουσίες μαθητών
  • να βοηθήσετε αδύνατους μαθητές
  • να εντάξετε μαθητές σε τμήματα που ξεκίνησαν

Ως αυτόνομη μάθηση σε μαθητές

  • που θέλουν να ξεκινήσουν άμεσα
  • που θέλουν να κάνουν πολλές ώρες μάθημα κάθε μέρα
  • που δεν μπορούν ν’ ακολουθήσουν το ωράριο κάποιου τμήματος
  • που τους ενδιαφέρει ένας πιο χαλαρός ρυθμός

Αν θέλετε να δοκιμάσετε δωρεάν το Αθηνά Core συμπληρώστε την σχετική φόρμα που θα βρείτε εδώ.

(Τα προϊόντα της εταιρίας μας διατίθενται στη λιανική μέσω των συνεργαζόμενων φροντιστηρίων σε όλη την Ελλάδα. Αν είστε ιδιώτης απευθυνθείτε στο κοντινότερο σε σας φροντιστήριο ή αναζητήστε online κάποιον συνεργάτη μας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στο info@learnsoft.gr ώστε να σας κατευθύνουμε.)