fbpx

Αναβάθμιση των testME και certME ώστε να υποστηρίζουν προχωρημένο επίπεδο (Expert)

Από σήμερα τα προϊόντα testME και certME μπορούν να λειτουργήσουν και σε προχωρημένο επίπεδο (Expert) ώστε να παρέχουν ασκήσεις για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πιστοποίηση όπως το ECDL Expert ή ανάλογες. Για όσους έχουν ήδη συνδρομητικές άδειες δεν υπάρχει κανένα επιπρόσθετο κόστος. Μπορείτε να αλλάξετε τις άδειές σας σύμφωνα με το άρθρο “Πως μπορώ να μετατρέψω μια άδεια από βασικό σε προχωρημένο επίπεδο ή CAD;

Οι ασκήσεις που έχουμε δημιουργήσει καλύπτουν το 100% της ύλης για τις ενότητες Word, Excel και Powerpoint ενώ η Access θα προστεθεί στα μέσα Αυγούστου. Υποστηρίζονται οι εκδόσεις 2007, 2010, 2013 και 2016. Κάθε ερώτηση είναι in-ATES δηλαδή με αυτόματη βαθμολόγηση αλλά και με το δικό της βίντεο απάντησης όπου ο καθηγητής εξηγεί αναλυτικά πως λύνεται.

Στο testME υπάρχουν δύο επαναληπτικά τεστ των 20 ερωτήσεων στο τέλος κάθε ενότητας ενώ τόσο στο testME όσο και στο certME υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής τυχαίων mock tests για να μπορέσετε να εξομοιώσετε τις συνθήκες των εξετάσεων.

Όσοι συνεργάτες έχουν συνδρομητικές άδειες “Αθηνά” μπορούν να τις μετατρέψουν σε testME και από το τέλος Σεπτεμβρίου θα υπάρχουν διαθέσιμα και βίντεο μαθημάτων για το Office 2016 σε πρώτη φάση και για τις άλλες εκδόσεις αργότερα.

Leave Comment