fbpx

Τι περιλαμβάνει το update του Global Manager που εκδόθηκε σήμερα

softwareupdateΛαμβάνοντας υπ’ όψιν μας αρκετές από τις προτάσεις σας προχωρήσαμε σε μια ενημέρωση του Global Manager που λύνει προβλήματα που φαίνονται αλλά και μερικά που δεν φαίνονται. Συνοπτικά οι κύριες αλλαγές είναι οι παρακάτω :

1. Στην επεξεργασία των Home μαθητών μπορεί να ορίσετε προεπιλεγμένο εκπαιδευτικό πλάνο. Έτσι αν π.χ. θέλετε κάποιος μαθητής να έχει πρόσβαση μόνο στο ECDL, Αρχάριος, Πιστοποίηση για το δημόσιο μπορείτε να το ορίσετε και ο μαθητής δε θα έχει τη δυνατότητα να το αλλάξει μόνος του.

2. Στην λίστα με τους μαθητές σας τώρα όσοι μαθητές έχουν ολοκληρώσει τα μαθήματά τους εξ’ ορισμού δεν εμφανίζονται. Έτσι αν έχετε πολλούς μαθητές με Home άδειες θα είναι ευκολότερο να δουλέψετε αφού δεν θα εμφανίζονται αυτοί που πλέον δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε ν’ απενεργοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα ώστε να βρείτε και τους παλιούς μαθητές σας.

3. Μπορείτε να δείτε άμεσα τους μαθητές που δημιουργήθηκαν σήμερα, χθες ή σε οποιοδήποτε εύρος ημερών. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να εντοπίσετε άμεσα τους μαθητές μιας νέας παραγγελίας που εκτελέστηκε σήμερα.

4. Στην λίστα με τους κωδικούς των προϊόντων σας εξ’ ορισμού πλέον δεν εμφανίζονται οι κωδικοί που έληξαν για περισσότερο από 30 μέρες. Μπορείτε και εδώ ν’ απενεργοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα.

5. Μπορείτε να δείτε άμεσα τους κωδικών των προϊόντων που δημιουργήθηκαν σήμερα, χθες ή σε οποιοδήποτε εύρος ημερών. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να εντοπίσετε άμεσα τους κωδικούς που παραγγείλατε και δημιουργήθηκαν π.χ. σήμερα.

6. Μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ στους επιλεγμένους κωδικούς προϊόντων και να επιλέξετε αντιγραφή ώστε να τους επικολλήσετε όπου θέλετε.

7. Έγινε μια πολύ σημαντική βελτίωση που αφορά την περίπτωση προσωρινής απώλειας σύνδεσης στο internet. Τώρα ο Global Manager μπορεί να επιτρέπει στις School συνδρομητικές άδειες να λειτουργούν ακόμα κι αν υπάρχουν περιπτώσεις που έχει χαθεί η σύνδεσή σας με το internet για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Έτσι διασφαλίζουμε την απρόσκοπτη λειτουργία των αδειών ακόμα περισσότερο.

8. Δημιουργήσαμε όλη την απαραίτητη υποδομή ώστε να έχετε σε επόμενες αναβαθμίσεις έναν δικό σας πίνακα ελέγχου των αδειών σας. Μέσα από αυτόν τον πίνακα μελλοντικά θα μπορείτε να ορίσετε κεντρικά πως θέλετε να λειτουργούν οι άδειές σας ή ακόμα να βάλετε το λογότυπο του φροντιστηρίου σας και πολλά ακόμα.

9. Προστέθηκε η επιλογή “να με θυμάσαι” στην έναρξη ώστε να μη χρειάζεται να εισάγετε κάθε φορά το username / password

Leave Comment