fbpx

Τι περιέχει το update 4.5.1 που εκδόθηκε στις 30/4/2015

softwareupdateΌπως όλα τα updates θα εγκατασταθεί στην πλατφόρμα άμεσα κατά την έναρξη χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά σας. Μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης θα δείτε τις παρακάτω αλλαγές :

1. Στα προϊόντα Core 4 και Core 2010 ενεργοποιήθηκε η αυτόματη (in-ates) βαθμολόγηση σε όλες τις ερωτήσεις του Powerpoint. Συνεπώς τώρα σ’ αυτά τα προϊόντα όλες οι ερωτήσεις των ενοτήτων Windows, Word, Excel, Powerpoint, Internet Explorer και Outlook είναι in-ates. Η βαθμολόγηση των ερωτήσεων για την Access θα είναι διαθέσιμη στο επόμενο update.

2. Διορθώθηκαν λάθη και παραλείψεις τόσο στην βαθμολόγηση όσο και σε βίντεο μαθημάτων και βίντεο απάντησης. Σε κάθε update λαμβάνουμε σοβαρά υπ’ όψιν μας τις παρατηρήσεις σας γι’ αυτό θέλουμε να σας παροτρύνουμε να μας στέλνετε email με ότι λάθη βρίσκετε ώστε να τα διορθώνουμε άμεσα.

3. Ενσωματώθηκε η δυνατότητα προεπιλεγμένου εκπαιδευτικού πλάνου για τους Home μαθητές. Μετά και την ενημέρωση του Global Manager που θα γίνει τις επόμενες μέρες θα μπορείτε να ορίσετε συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πλάνο για τους Home μαθητές σας που δεν μπορούν να το αλλάξουν οι ίδιοι.

4. Αλλάξαμε το πλαίσιο διαλόγου που ενημερώνει τον μαθητή αν ήταν σωστή η απάντησή του ή όχι. Τώρα περιλαμβάνει τη δυνατότητα να πάει κατ’ ευθείαν στην επόμενη ερώτηση, να δεί το βίντεο απάντησης ή να γυρίσει πίσω στην ίδια ερώτηση. Επίσης το σχεδιάσαμε σε μια πιο ευχάριστη και παιγνιδιάρικη μορφή.

5. Δίνουμε επιπρόσθετο κίνητρο στους μαθητές να δουλέψουν περισσότερο με τις ασκήσεις. Η συνολική τους βαθμολογία κατά την διάρκεια ενός session καταγράφεται και αν πετύχουν υψηλό σκορ έχουν τη δυνατότητα να το δημοσιεύσουν και να δουν σε ποιά θέση βρίσκονται σε σχέση με μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα!

6. Έγιναν εσωτερικές αλλαγές στον πυρήνα του κώδικα ώστε να είναι πιο σταθερός και να παρέχει την απαραίτητη υποδομή για τις καινούργιες δυνατότητες που έρχονται.

Leave Comment