fbpx

Πως μπορώ να μεταφέρω έναν κωδικό σε άλλον υπολογιστή

Κάθε συνδρομητικός κωδικός προϊόντος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα σε έναν υπολογιστή καθ’ όλη την διάρκεια των 12 μηνών. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο σε έναν συγκεκριμένο υπολογιστή. Ας υποθέσουμε ότι εγκαθιστάτε την πλατφόρμα στο PC1 και κατόπιν εισάγετε εκεί έναν κωδικό προϊόντος. Για να μεταφέρετε αυτόν τον κωδικό στον υπολογιστή PC2 το μόνο που χρειάζεται είναι απλώς να εγκαταστήσετε τον ίδιο κωδικό στο PC2. Χωρίς καμία άλλη ενέργεια από την πλευρά σας ο κωδικός θα σταματήσει να λειτουργεί στο PC1 και θα συνεχίσει να λειτουργεί στο PC2. Τόσο απλά!

Αυτή την διαδικασία μπορείτε να την κάνετε ανά πάσα στιγμή καθ’ όλη την διάρκεια των 12 μηνών χωρίς κανένα περιορισμό. Έτσι μπορείτε να εγκαταστήσετε την πλατφόρμα σε όλους τους υπολογιστές του φροντιστηρίου σας και να ενεργοποιείτε τους κωδικούς σας σε όποιους υπολογιστές θέλετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Στους δικούς μας κωδικούς δηλαδή, δεν υπάρχει η έννοια της απενεργοποίησης ή απεγκατάστασης ενός κωδικού. Η δουλειά αυτή γίνεται αυτόματα την ώρα που κάνετε την εγκατάσταση σε καινούργιο υπολογιστή.

Για παράδειγμα αν σε μια αίθουσα γίνεται μάθημα και έχετε άλλους μαθητές που θέλουν να κάνουν τεστ προετοιμασίας ή να δουν κάποια επιπρόσθετα βίντεο μαθήματα ή που εκπαιδεύονται αποκλειστικά με το Αθηνά μπορείτε μέσα σε δευτερόλεπτα να μεταφέρετε τους κωδικούς σε μια 2η αίθουσα ώστε να δουλέψουν αυτοί οι μαθητές και κατόπιν να τους πάτε πάλι πίσω εφόσον τους χρειάζεστε στην πρώτη αίθουσα.

Αυτή η ευελιξία σας επιτρέπει ν’ αγοράσετε λιγότερες άδειες και να έχετε αποτέλεσμα παρόμοιο με το να είχατε αγοράσει περισσότερες άδειες από άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε άδεια την ώρα που θέλετε στον υπολογιστή που θέλετε χωρίς καθυστερήσεις και περιορισμούς.

Κάτι που πρέπει να έχετε υπ’ όψιν σας είναι ότι ανοίγοντας την πλατφόρμα αν έχει ήδη εγκατασταθεί εκεί κάποιος κωδικός θα εμφανιστεί η παρακάτω εικόνα. Θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί που φαίνεται εδώ ώστε να ανοίξει ο χώρος για την εισαγωγή του κωδικού που θέλετε να μεταφέρετε.

εισαγωγή κωδικού προϊόντος

5 Comments

  1. Pingback: Πως μπορώ να ξέρω ποιος κωδικός προϊόντος είναι εγκατεστημένος σε κάθε υπολογιστή; – LearnSoft

    • LearnSoft

      Παρότι έχουμε ήδη συνεννοηθεί αφήνω μια απάντηση για όποιον συνεργάτη χρειαστεί κάτι ανάλογο στο μέλλον. Για να γίνει αλλαγή password στον Global Manager και στην περιοχή συνεργατών θα πρέπει να μας στείλετε με email σχετικό αίτημα.

  2. Κέντρο 184

    Στην παραπάνω οθόνη εμφανίζονται όλες οι άδειες (Κωδικοί) που έχουν εγκατασταθεί στον συγκεκριμένο υπολογιστή και από την οποία επιλέγει ο εκπαιδευόμενος τι πρόκειται να κάνει (εκπαιδευτικό αντικείμενο). Πώς μπορούμε να αφαιρέσουμε μια Άδεια (Κωδικό) από ένα υπολογιστή ώστε να ΜΗΝ εμφανίζεται στην παραπάνω οθόνη ;

    • LearnSoft

      Έχει προστεθεί αυτή η δυνατότητα από την έκδοση 5.1.2.8 της πλατφόρμας και μετά.

Leave Comment