fbpx

Δεν είναι δυνατή η φόρτωση του αρχείου ή της συγκρότησης

Αν κατά την υποβολή μιας ερώτησης εμφανιστεί μήνυμα που ξεκινάει με την λέξη ExecuteAction ή ExecuteActionNet και το μήνυμα έχει την μορφή “Δεν είναι δυνατή η φόρτωση του αρχείου ή της συγκρότησης “ΧΧΧ” ή σχετικής εξάρτησης. Δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα” θα πρέπει να εξετάσετε τις παρακάτω περιπτώσεις:

  1. Το Office δεν είναι ενημερωμένο. Θα πρέπει να έχετε ανοιχτή την δυνατότητα λήψης ενημερώσεων του Office από την Microsoft και να έχετε σιγουρευτεί ότι δεν υπάρχουν ενημερώσεις που περιμένουν να εγκατασταθούν. Αυτό είναι πολύ πιο έντονο στις εκδόσεις 2007 και 2010 του Office αλλά μπορεί να συμβεί και στις μεταγενέστερες.
  2. Αν το Office είναι πλήρως ενημερωμένο το επόμενο βήμα είναι να κάνετε επιδιόρθωση από τον πίνακα ελέγχου ώστε αν υπάρχουν προβλήματα να επιδιορθωθούν.
  3. Αν και πάλι το πρόβλημα δεν λυθεί τότε είναι πολύ πιθανό ότι το Office δεν είναι εγκατεστημένο πλήρως. Όταν κάνετε την εγκατάσταση του Office θα πρέπει να επιλέξετε να εγκατασταθούν τα πάντα. Αν δεν είστε σίγουρος ότι το κάνατε κατά την εγκατάσταση θα πρέπει να το καταργήσετε και να το εγκαταστήσετε ξανά επιλέγοντας να γίνει πλήρης εγκατάσταση.
  4. Μια ακόμα πιθανότητα είναι να υπάρχουν ταυτόχρονα εγκατεστημένες δύο διαφορετικές εκδόσεις του Office και αυτό να προκαλεί το πρόβλημα. Θα πρέπει μόνο μια έκδοση να είναι εγκατεστημένη.

Leave Comment