fbpx

Προσθήκες στα Word Expert και Excel Expert

Με την σημερινή αναβάθμιση εμπλουτίσαμε την ύλη των ενοτήτων του προχωρημένου επιπέδου Word Expert και Excel Expert ώστε να περιλαμβάνουν την πρόσθετη ύλη του φορέα ECDL που ανακοινώθηκε πριν λίγο καιρό. Συνολικά στο Word προστέθηκαν 14 νέα μαθήματα ενώ στο Excel Expert 5 νέα μαθήματα. Για κάθε μάθημα δημιουργήθηκαν και οι αντίστοιχες ασκήσεις με την βαθμολόγησή τους και τα απαραίτητα βίντεο απάντησης.

Για τους άλλους φορείς πιστοποίησης που υποστηρίζουμε δηλαδή Vellum, ACTA, UniCert, GlobalCert και KeyCert η ύλη τους ήδη περιλαμβάνεται ενώ υπάρχουν αρκετά μαθήματα που δεν περιλαμβάνονται στην ύλη κανενός φορέα αλλά είναι εντελώς απαραίτητα για όποιον θέλει να θεωρείται Expert User.

Η αναβάθμιση αυτή θα εμφανιστεί αυτόματα τόσο στην Αθηνά όσο και στα testME και certME. Δεν χρειάζεται κάποια ενέργεια από την πλευρά σας. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε αν έχετε μαθητές που έχουν ήδη ξεκινήσει είναι να τους εξηγήσετε την αλλαγή γιατί τα καινούργια μαθήματα έχουν τοποθετηθεί σε κατάλληλες θέσεις μέσα στο εκπαιδευτικό υλικό και όχι στο τέλος των μαθημάτων.

Έτσι για το Word Expert νέα μαθήματα είναι αυτά με αρίθμηση 10, 11, 12, 13, 14, 58, 59, 60, 61, 90, 91, 101, 105, 108 ενώ για το Excel Expert τα νέα μαθήματα είναι αυτά με αρίθμηση 51, 56, 90, 91, 92.

Leave Comment