fbpx

Προσαρμοσμένο στις αδυναμίες του μαθητή τεστ επανάληψης μέσω του FastTrack

Μέσα από την χρήση του FastTrack αυτούς τους μήνες προέκυψε μια δυνατότητα που δεν την είχαμε σκεφτεί όταν το υλοποιούσαμε. Το Fast Track μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κατάληξη της κανονικής εκπαίδευσης παρέχοντας ένα προσαρμοσμένο τεστ επανάληψης. Προσαρμοσμένο πάνω στις αδυναμίες του κάθε μαθητή όπως αυτές καταγράφηκαν από την εκπαιδευτική του πορεία.

Δηλαδή στην περίπτωση που ένας μαθητής εκπαιδευτεί με τον κλασσικό τρόπο «μάθημα – εξάσκηση» μέσα από το e-learning Αθηνά μπορεί στο τέλος της ενότητας εκτός από τα επαναληπτικά τεστ και τα mock test να δουλέψει και με το FastTrack.

Σε αυτή την περίπτωση το FastTrack θα αξιοποιήσει όλα τα δεδομένα που έχουν καταγραφεί στο εκπαιδευτικό ιστορικό του μαθητή, θα υπολογίσει τον βαθμό ολοκλήρωσης και τον βαθμό κατανόησης κάθε ξεχωριστού μαθήματος της ενότητας και θα εμφανίσει τις ασκήσεις εκείνες που έχει περισσότερη ανάγκη ο συγκεκριμένος μαθητής.

Έτσι ένα FastTrack τεστ θα επιτρέψει στον μαθητή να κάνει μια στοχευμένη στις αδυναμίες του επανάληψη μέσα από ασκήσεις που τον δυσκόλεψαν περισσότερο και κατόπιν μπορεί να αξιοποιήσει και τους άλλους τρόπους όπως τα επαναληπτικά τεστ και τα mock tests για να προσεγγίσει την αίσθηση της κανονικής εξέτασης.

Το FastTrack αποτελεί μέρος των Premium αδειών είτε στην School είτε στην Home μορφή. Αν θέλεις να το δοκιμάσεις εντελώς δωρεάν ζήτησε να το ενεργοποιήσουμε για το κέντρο σου ώστε να είναι διαθέσιμο τόσο στα School όσο και στα Home προϊόντα.

Leave Comment