fbpx

Ημερίδα παρουσίασης των προϊόντων μας στην Αθήνα

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 60 φροντιστηρίων πληροφορικής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2007 στο ξενοδοχείο Caravel της Αθήνας η πρώτη εκδήλωση – παρουσίαση των προϊόντων της εταιρίας LearnSoft. Πρόκειται για τα προϊόντα Αθηνά Core και Αθηνά Expert που προσφέρουν μια νέα, εναλλακτική οδό στη σύγχρονη αγορά εκπαίδευσης πληροφορικής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αναλυτική παρουσίαση του νέο αυτού τρόπου εκπαίδευσης από τον διευθυντή της εταιρίας κ. Ταβουλτσίδη Βασίλη. Ακολούθως ο κ. Ψαράκης Βασίλης διευθυντής του κέντρου πληροφορικής «Ερευνα» στα Χανιά, ανέλυσε τους τρόπους προώθησης του εκπαιδευτικού λογισμικού «Αθηνά» προς τους μαθητές και κατόπιν από τον κ. Ταβουλτσίδη παρουσιάστηκαν τα πλεονεκτήματα που παρέχονται μέσα από αυτό τον τρόπο εκπαίδευσης. Μέσα από πρακτικά παραδείγματα έγινε σαφές ότι το εκπαιδευτικό λογισμικό Αθηνά μπορεί να αυξήσει τόσο τα έσοδα όσο και την κερδοφορία του φροντιστηρίου χωρίς να θυσιάσει ούτε το ελάχιστο σε ποιότητα εκπαίδευσης και επιτυχία στις εξετάσεις. Τέλος η κα Καμμή Νατάσσα, διευθύντρια του κέντρου πληροφορικής InterLearning στη Μύκονο, κατάθεση τη δική της εμπειρία από τη χρήση του εκπαιδευτικού λογισμικού Αθηνά και πως έχει καταφέρει να δώσει ένα καινούργιο τελικό προϊόν.

Σε μερικές μέρες θα είναι έτοιμες οι παρουσιάσεις που έγιναν σε μορφή βίντεο. Όποιοι ενδιαφέρονται να τις δουν παρακαλούμε να μας στείλουν email με τη λέξη Παρουσίαση ως θέμα. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και ελπίζουμε να μπορέσουμε να κάνουμε μια αντίστοιχη εκδήλωση και σε άλλες πόλεις στην Ελλάδα.

Leave Comment