fbpx

Υποστήριξη Windows 10 – Internet Explorer 9/10/11

windows-10-logoΜέχρι το τέλος Ιουλίου θα είναι διαθέσιμη εκπαίδευση και ασκήσεις για τα Windows 10 ενώ θα υποστηρίζουμε πλέον και τις εκδόσεις 9, 10 και 11 του Internet Explorer με νέα βίντεο μαθημάτων και ασκήσεις.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω link η Microsoft δίνει δωρεάν τη δυνατότητα αναβάθμισης του λογισμικού σας σε Windows 10 μέχρι τις 27 Ιουλίου.

Αν θα αναβαθμίσετε ή όχι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως αν οι υπολογιστές σας μπορούν να “σηκώσουν” τα Windows 10, αν ο φορέας πιστοποίησης με τον οποίο συνεργάζεστε υποστηρίζει Windows 10 / Internet Explorer 11 αλλά και αν θέλετε να προχωρήσετε σε μια τέτοια αλλαγή.

Από την πλευρά μας βγάζουμε από αυτή την εξίσωση το “αν έχω εκπαίδευση και τεστ για Windows 10 και Internet Explorer 11” αφού στο τέλος αυτού του μήνα όλες οι συνδρομητικές άδειες θα έχουν αυτόματα και χωρίς χρέωση αυτή τη δυνατότητα.

Πρότασή μας είναι να προχωρήσετε στη δωρεάν αναβάθμιση καθώς τα Windows 10 ήρθαν για να μείνουν και θα είναι το επόμενο λειτουργικό σύστημα που θα κρατήσει για πολλά χρόνια. Γι’ αυτό και δώσαμε προτεραιότητα ώστε να το υποστηρίξουμε άμεσα και να μπορέσετε να επωφεληθείτε από την προσφορά της Microsoft.

Σε κάθε περίπτωση όμως αυτή είναι μια απόφαση που θα πρέπει να πάρετε μόνοι σας και για την οποία εμείς δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη παρά μόνο ότι θα έχουμε διαθέσιμη εκπαίδευση και τεστ μέχρι το τέλος του μήνα.

Μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για την δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 από το link : www.windows.com/windows10upgrade

Leave Comment