fbpx

Υποστήριξη της νέας ύλης ECDL και άλλες αναβαθμίσεις

softwareupdateΕκδόθηκε σήμερα μεγάλης έκτασης αναβάθμιση του εκπαιδευτικού υλικού για την εκπαίδευση στα Windows 7 και Office 2007/2010. Η αναβάθμιση περιλαμβάνει τα παρακάτω :

  • Υποστήριξη της καινούργιας ύλης του φορέα πιστοποίησης ECDL όσον αφορά τις ενότητες Windows (Computer Essentials) και Internet (Online Essentials). Προστέθηκαν νέα μαθήματα, ενημερώθηκαν κάποια και προστέθηκαν συνολικά περισσότερες από 200 ασκήσεις που καλύπτουν πλήρως όλες τις αλλαγές στο syllabus. Θα ακολουθήσει ακόμα μια αναβάθμιση που θα αυξήσει ακόμα περισσότερο αυτό τον αριθμό των ερωτήσεων.
  • Αντικατάσταση όλων των βίντεο μαθημάτων και βίντεο απάντησης για τις ενότητες Word 2010 και Excel 2010 με τη φωνή του Βασίλη Ταβουλτσίδη ως καθηγητή. Επίσης διορθώθηκαν σφάλματα στην αυτόματη βαθμολόγηση (in-ATES) και στο εκπαιδευτικό υλικό. Η διαδικασία αυτή θα συνεχιστεί με το Powerpoint 2010 και Access 2010.
  • Έγιναν διορθώσεις που μας είχαν επισημανθεί από συνεργάτες μας στις ασκήσεις των ενοτήτων Word 2007, Excel 2007, Access 2007, Powerpoint 2007, Outlook 2007. Επίσης αντικαταστάθηκαν βίντεο απάντησης ώστε να λαμβάνουν υπ’ όψιν τους αυτές τις διορθώσεις.
  • Οι ενότητες Word 2007 και Word 2010 περιλαμβάνουν ένα καινούργιο μάθημα με τις ασκήσεις ασκήσεις που αφορά την ρύθμιση των μονάδων μέτρησης στο έγγραφο. Αυτό το μάθημα καλύπτει την σχετική ύλη του φορέα πιστοποίησης KeyCert και είναι διαθέσιμο σ’ αυτό το εκπαιδευτικό πλάνο.

Leave Comment