fbpx

Τι περιλαμβάνει η ενημέρωση 4.7.47 που είναι διαθέσιμη σήμερα

Σήμερα από τις 9 το πρωί περίπου είναι διαθέσιμη ενημέρωση της πλατφόρμας με διορθώσεις και βελτιώσεις. Η ενημέρωση θα εγκατασταθεί αυτόματα την πρώτη φορά που θα ανοίξει η πλατφόρμα σε κάθε υπολογιστή. Συνεπώς όσοι έχετε αρκετούς υπολογιστές στο φροντιστήριο καλό είναι να ανοίξετε τα pc σας πριν έρθουν οι μαθητές για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην έναρξη των μαθημάτων σας.

Συνοπτικά αυτά που περιλαμβάνονται είναι τα παρακάτω:

  • Βαθμολογήσαμε από την αρχή τα επαναληπτικά τεστ της Αθηνάς και του testME για το Office 2013 και Office 2016.
  • Διορθώσαμε ασκήσεις και βίντεο απάντησης που συνεργάτες μας είχαν επισημάνει ότι έχουν κάποιο πρόβλημα. Οι διορθώσεις έγιναν από το Office 2007 έως και το Office 2016 τόσο στο βασικό επίπεδο (Core), όσο και στο προχωρημένο επίπεδο (Expert)
  • Προσθέσαμε μια καινούργια δυνατότητα στην εκφώνηση των ασκήσεων για τα προϊόντα Αθηνά, testME και certME. Τώρα κάνοντας διπλό πάτημα μέσα στην εκφώνηση αυτή καταλαμβάνει λίγο περισσότερο χώρο ώστε στις περιπτώσεις που το κείμενο είναι πολύ να είναι ευκολότερο για τον μαθητή να το διαβάσει. Κάνοντας ξανά διπλό πάτημα το μέγεθος της εκφώνησης επανέρχεται στο κανονικό του μέγεθος.

Προχωράμε μπροστά σε όλους τους τομείς και σύντομα θα έχετε ενημέρωση για καινούργια πράγματα που έρχονται. Παρόλα αυτά δεν αφήνουμε χωρίς συντήρηση ότι έχουμε ήδη βγάλει. Ακούμε προσεκτικά τους συνεργάτες μας και προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τα προϊόντα μας ώστε οι μαθητές σας να έχουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση.

Leave Comment