Πως μπορώ να ξέρω ποιος κωδικός προϊόντος είναι εγκατεστημένος σε κάθε υπολογιστή;

Αυτό μπορείτε να το δείτε από τον Global Manager. Πατήστε στο κουμπί κωδικοί και εμφανίστε τους κωδικούς σας με τις δυνατότητες αναζήτησης που υπάρχουν εκεί. Ανάμεσα στις διάφορες πληροφορίες που θα δείτε για κάθε κωδικό εμφανίζεται και το όνομα του υπολογιστή που ο κωδικός εγκαταστάθηκε τελευταία φορά.

Αν εγκαταστήσετε τον ίδιο κωδικό σε άλλον υπολογιστή τότε όταν πάτε πάλι στην λίστα των κωδικών θα δείτε ότι αυτόματα έχει αλλάξει εκεί και το όνομα του υπολογιστή και σας δείχνει τον καινούργιο υπολογιστή. Συνεπώς μέσα από την λίστα των κωδικών μπορείτε, εκτός των άλλων, να ξέρετε και ποιος κωδικός είναι εγκατεστημένος που.

Μια παρατήρηση που αξίζει να αναφέρουμε είναι η εξής. Αν κάνετε format σε έναν υπολογιστή ή απεγκαταστήσετε την πλατφόρμα τότε πηγαίνοντας στον Global Manager θα δείτε ότι ο κωδικός προϊόντος που είχε εγκατασταθεί σ’ αυτόν τον υπολογιστή συνεχίζει να φαίνεται ότι είναι εγκατεστημένος εκεί. Αυτό συμβαίνει γιατί όπως είπαμε στην αρχή αυτού του άρθρου ο Global Manager δείχνει που εγκαταστάθηκε τελευταία φορά ο κωδικός. Αυτό όμως δεν είναι πρόβλημα. Μπορείτε να μετακινήσετε τον κωδικό είτε στον ίδιο είτε σε άλλον υπολογιστή χωρίς πρόβλημα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πως θα μετακινήσετε τους κωδικούς σας στο άρθρο Πως μπορώ να μεταφέρω έναν κωδικό σε άλλον υπολογιστή.

Spread the word. Share this post!

Leave Comment