fbpx

Η υπηρεσία παροχής ‘Microsoft.ACE.OLEDB.12.0’ δεν έχει καταχωρηθεί στον τοπικό υπολογιστή.

Αν κατά την έναρξη της πλατφόρμας εμφανίζεται το μήνυμα GetLocalDataTable. Η υπηρεσία παροχής ‘Microsoft.ACE.OLEDB.12.0’ δεν έχει καταχωρηθεί στον τοπικό υπολογιστή τότε από την εγκατάσταση του Office σας λείπει η υπηρεσία Microsoft.ACE.OLEDB.12.0 και θα πρέπει να την εγκαταστήσετε χειροκίνητα σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες.

Κατεβάστε το αρχείο AccessDatabaseEngine_x64.exe

Αφού το κατεβάσετε το αρχείο στον υπολογιστή που εμφανίζεται το πρόβλημα εκτελέστε το ώστε να εγκατασταθεί. Μη σας αποθαρρύνει ότι είναι για το Office 2007. Εγκαταστήστε το οποιαδήποτε έκδοση του Office κι αν έχετε. Μετά την εγκατάσταση το πρόβλημα θα λυθεί δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο. 

 

Κατά την έναρξη της εγκατάστασης του Microsoft Access database engine μπορεί να εμφανιστεί ένα μήνυμα της παρακάτω μορφής: 

Αν εμφανιστεί κάτι τέτοιο τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ήδη λογισμικό στον υπολογιστή σας που εμποδίζει την εγκατάσταση αυτή. Το λογισμικό αυτό αναγράφεται στην τελευταία γραμμή. Στην παραπάνω εικόνα πρόκειται για τα Microsoft Office Enterprise 2007 και Microsoft Office Single Image 2010 όμως το πιο πιθανό είναι ότι στην δική σας περίπτωση θα εμφανίζονται διαφορετικές εφαρμογές εκεί. Θα πρέπει να καταργήσετε αυτές τις εφαρμογές ώστε να μπορέσει να εγκατασταθεί το Microsoft Access database engine που είναι απαραίτητο για την λειτουργία της πλατφόρμας μας.

Σε ελάχιστες περιπτώσεις και μόνο αν σας έχουμε υποδείξει να κατεβάσετε την 32bit έκδοση κατεβάστε και εγκαταστήστε το παρακάτω αρχείο : AccessDatabaseEngine_x32.exe

(πλήρες μήνυμα: GetDataTableFromOpenAccessDatabase (SqlStr = XXX): GetLocalDataTable. Η υπηρεσία παροχής Microsoft.ACE.OLEDB.12.0 δεν έχει καταχωρηθεί στον τοπικό υπολογιστή)

Leave Comment