Ο μαθητής φαίνεται συνδεδεμένος και δεν μπορεί να μπει στην πλατφόρμα

Εισάγοντας τα στοιχεία σύνδεσής σας (όνομα χρήστη και κωδικό) εμφανίζεται το μήνυμα «Ο χρήστης είναι ήδη συνδεδεμένος σε άλλον υπολογιστή. Δεν μπορείτε να συνδεθείτε εδώ πριν αποσυνδεθεί από τον άλλον υπολογιστή. Αυτό συμβαίνει γιατί κατά την τελευταία χρήση του λογαριασμού σας η πλατφόρμα των μαθημάτων δεν έκλεισε με ομαλό τρόπο αλλά υπήρξε κάποιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αποσυνδέσει τον λογαριασμό σας και να φαίνεται ακόμα ενεργός. Αυτό δεν σας δημιουργεί πρόβλημα όσον αφορά την κατανάλωση ωρών χρήσης γιατί από την στιγμή που η πλατφόρμα τερματίστηκε (ακόμα και στην περίπτωση σφάλματος) παύει να μετράει ο χρόνος για τον λογαριασμό σας.

Αν προσπαθήσετε να εισέλθετε με τα στοιχεία σύνδεσής σας στον ίδιο υπολογιστή τότε η σύνδεση θα γίνει άμεσα σαν να μην είχε συμβεί τίποτα και δεν θα εμφανιστεί το μήνυμα ότι ο λογαριασμός φαίνεται ήδη συνδεδεμένος αλλού. Αν δοκιμάσετε να εισέλθετε σε άλλον υπολογιστή τότε θα πάρετε το μήνυμα ότι είστε συνδεδεμένος αλλού και δεν θα σας αφήσει. Στην τελευταία περίπτωση αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να περιμένετε το πολύ 15 με 20 λεπτά. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα ο κεντρικός server μας θα εντοπίσει ότι ο λογαριασμός είναι ανενεργός, θα τον αποσυνδέσει αυτόματα και έτσι θα έχετε την δυνατότητα να εισέλθετε με τον λογαριασμό σας σε οποιονδήποτε υπολογιστή.

Spread the word. Share this post!

Leave Comment