fbpx

Εμφανίζεται το μήνυμα “Η περιήγηση στην ιστοσελίδα ακυρώθηκε” στο flex

Το παρακάτω πρόβλημα οφείλεται στο ότι έχετε κάποια πολύ παλιά έκδοση του Internet Explorer. Με την έκδοση 9 και μεγαλύτερη δεν υπάρχει πρόβλημα και το καλύτερο είναι να έχετε τον Internet Explorer 11. Στις περιπτώσεις που αυτό δεν είναι δυνατό (π.χ. σε Windows XP δεν θα λειτουργήσει ο 11) μπορείτε να κάνετε κανονικά την εκμάθηση του λεξιλογίου με τα άλλα εργαλεία που υπάρχουν εκεί. Το κουμπί translate word σας δίνει τη μετάφραση και μια πρόταση, ενώ από το κουμπί listen word μπορείτε ν’ ακούσετε την προφορά.

Στην σελίδα που δεν εμφανίζεται θα βλέπατε και την αντίστοιχη αναφορά του oxford dictionary που θα έκανε την μελέτη σας ακόμα καλύτερη αφού εκεί θα μπορούσατε να δείτε περισσότερες ερμηνείες, συνώνυμα και πολλά ακόμα. Όμως και χωρίς αυτό μπορείτε να προχωρήσετε κανονικά.

Το πρόβλημα εμφανίζεται στο Vocabulary και στις πρώτες δραστηριότητες των Readings και Listenings που περιέχουν εκμάθηση λεξιλογίου.

Μια ακόμα περίπτωση είναι το site του oxford dictionary να είναι προσωρινά ανενεργό με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται στο παράθυρο εκεί. Σε κάθε περίπτωση το κουμπί translate word που υπάρχει στην πλατφόρμα σας καλύπτει για να διαβάσετε το λεξιλόγιό σας ακόμα και χωρίς το site ενεργό.

vocabulary-not-working

Leave Comment