fbpx

Για να λειτουργήσει σωστά η βαθμολόγηση μέρους των ασκήσεων που αφορούν τα Windows θα πρέπει να γίνουν οι παρακάτω ρυθμίσεις. Χωρίς αυτές τις ρυθμίσεις κάποιες ασκήσεις θα βαθμολογούνται ως λανθασμένες ή μερικώς σωστές παρόλο που μπορεί να έχουν απαντηθεί σωστά. Μπορείτε αν θέλετε να μην κάνετε αυτές τις ρυθμίσεις και να σιγουρεύεστε ότι έχετε απαντήσει σωστά μέσω του βίντεο απάντησης αλλά για να πάρετε σωστή βαθμολόγηση θα πρέπει να έχουν γίνει. Σε κάθε περίπτωση στις εξετάσεις δεν θα υπάρχει τέτοιο ζήτημα.

Βήμα 1

Ανοίξτε την εξερεύνηση αρχείων (ή εξερεύνηση των windows) και κατόπιν πλοηγηθείτε στην καρτέλα προβολή

Βήμα 2

Αναπτύξτε την καρτέλα επιλογές αν δεν φαίνονται ήδη όλες οι επιλογές που έχει. Αν φαίνονται ήδη προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

Βήμα 3

Πατήστε το κουμπί άλλαγή επιλογών φακέλων και αναζήτησης

Βήμα 4

Στο παράθυρο που θα ανοίξει μετακινηθείτε στην καρτέλα προβολή

Βήμα 5

Εντοπίστε την επιλογή απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων και σιγουρευτείτε ότι είναι απενεργοποιημένη όπως φαίνεται στην εικόνα από πάνω. Θέλουμε να ΜΗΝ είναι ενεργή αυτή η επιλογή.

Βήμα 6

Στο ίδιο παράθυρο μετακινηθείτε με την μπάρα κύλισης πιο κάτω (1) και εντοπίστε την επιλογή εμφάνιση της πλήρους διαδρομής στη γραμμή τίτλου. Σιγουρευτείτε ότι η επιλογή αυτή είναι ενεργοποιημένη όπως φαίνεται στην εικόνα.

Βήμα 7

Πατήστε το κουμπί ok για να κλείσετε το παράθυρο.