fbpx

Για να αγοράσετε πιστωτικό υπόλοιπο ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1

Ανοίξτε το κουμπί παραγγελία στον Global Manager και επιλέξτε Πιστωτικό υπόλοιπο όπως φαίνεται στην εικόνα από κάτω.

Βήμα 2

Το παράθυρο που θα ανοίξει φαίνεται παρακάτω. Εδώ θα πρέπει να δηλώσετε το ποσό που θέλετε να αγοράσετε (σημείο 1) και κατόπιν θα πατήσετε το κουμπί “τοποθέτηση παραγγελίας” (σημείο 2) ώστε να προχωρήσετε παρακάτω.

Βήμα 3

Μετά την τοποθέτηση παραγγελία στο προηγούμενο βήμα η παραγγελία θα εμφανιστεί στο παράθυρο με τις ανεξόφλητες παραγγελίες όπως φαίνεται στην εικόνα παρακάτω. Πατήστε πάνω στο “τραπεζικοί λογαριασμοί” ώστε να ανοίξει η ιστοσελίδα με τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς για να κάνετε την κατάθεση των χρημάτων. Η κατάθεσή των χρημάτων πρέπει να είναι ίσης αξίας με το ποσό που δηλώσατε στο βήμα 2.

Βήμα 4

Αφού κάνετε την κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής σας τσεκάρετε την παραγγελία πιστωτικού υπολοίπου (σημείο 1) και κατόπιν πατήστε το κουμπί με τα χρήματα (σημείο 2) ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία καταχώρησης της συναλλαγής αυτής στον Global Manager.

Βήμα 5

Στο παράθυρο που φαίνεται παρακάτω πατήστε στον κύκλο που σας δείχνει το βελάκι ώστε να επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση.

Βήμα 6

Στο σημείο 1 υπάρχει μια λίστα με όλους τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Πατήστε στο βελάκι που υπάρχει στα δεξιά ώστε να ανοίξετε αυτή την λίστα και να επιλέξετε τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο κάνατε την κατάθεση στο βήμα 3. Κατόπιν στο σημείο 2 θα πρέπει να δηλώσετε την ημερομηνία που έγινε η κατάθεση και αφού έχετε συμπληρώσει σωστά και τα δύο στοιχεία πατήστε το κουμπί “καταχώρηση πληρωμής” που φαίνεται στο σημείο 3.

Βήμα 7

Τώρα η πληρωμή σας είναι σε κατάσταση αναμονής επιβεβαίωσης. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί από μερικά λεπτά μέχρι μερικές ώρες μέχρι να επιβεβαιωθεί από την πλευρά μας ότι η τραπεζική κατάθεση που δηλώσατε στο βήμα 6 έχει γίνει με τα στοιχεία που δηλώσατε. Πατώντας στο κουμπί της ανανέωσης (σημείο 1) μπορείτε να δείτε αν έγινε η επιβεβαίωση ή όχι.

Βήμα 8

Κάποια στιγμή πατώντας το κουμπί της ανανέωσης όπως φαίνεται στο βήμα 7 η παραγγελία θα μετακινηθεί στις “επιβεβαιωμένες παραγγελίες”. Όταν έχει φτάσει εκεί το ποσό που καταθέσατε έχει πιστωθεί στον λογαριασμό σας και πλέον μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για αγορές μέσα στον Global Manager.