fbpx

Σ’ αυτή τη σελίδα θα βρείτε μια λίστα με άρθρα που περιέχουν πολύ σημαντικές πληροφορίες για την σωστή χρήση των προϊόντων Αθηνά, testME και certME. Αν είστε νέος συνεργάτης ή αν έχετε προσλάβει προσωπικό που δεν έχει έρθει σε επαφή με τα προϊόντα μας μέχρι τώρα είναι σχεδόν απαραίτητο να δείτε αυτό το υλικό ώστε να εκμεταλλευτείτε τα προϊόντα μας στο έπακρο.

Το εκπαιδευτικό λογισμικό “Αθηνα”, το testME και το certME λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο αφού το ένα είναι υποσύνολο του άλλου. Γι’ αυτό και η εκπαίδευση και για τα τρία είναι κοινή. Η λίστα παρακάτω περιέχει πολλά αντικείμενα που σίγουρα δεν μπορείτε να δείτε σε μια μέρα. Μπορείτε όμως να βλέπετε ένα αντικείμενο της λίστας κάθε μέρα ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχετε τις γνώσεις που είναι απαραίτητες για την καλύτερη αξιοποίηση των προϊόντων μας. Η σειρά με την οποία εμφανίζονται τα άρθρα στην παρακάτω λίστα είναι τέτοια ώστε τα πιο σημαντικά και άμεσα να είναι στην αρχή. Σας προτείνουμε να την ακολουθήσετε.

  1. Πως λειτουργεί το εκπαιδευτικό πλάνο;
  2. Μεταφορά κωδικών μέσα στο φροντιστήριο.
  3. Πως είναι δομημένα τα τεστ των μαθημάτων;
  4. Τι είναι και πως λειτουργούν τα επαναληπτικά τεστ;
  5. Τι είναι και πως λειτουργεί το κουμπί mock tests;
  6. Πως μπορούμε να έχουμε ξεχωριστό username/password για κάθε μαθητή;
  7. Μπορούμε να προσαρμόσουμε την εμφάνιση της πλατφόρμας με το λογότυπο και τα χρώματα του φροντιστηρίου;

 

Αυτό το άρθρο είναι διαθέσιμο μόνο στα συνεργαζόμενα φροντιστήρια. Αν είστε ένα συνεργαζόμενο φροντιστήριο συνδεθείτε στην περιοχή συνεργατών. Θα βρείτε στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας τη δυνατότητα να εισάγετε το username και password που σας έχει δοθεί. Είναι το ίδιο username/password που χρησιμοποιείτε και στον Global Manager.

Existing Users Log In