Η τεχνική υποστήριξη προσφέρεται για προβλήματα είτε στην εγκατάσταση είτε στην χρήση των εκπαιδευτικών λογισμικών μας. Δεν προσφέρουμε υποστήριξη που αφορά την συντήρηση ή χρήση γενικά του υπολογιστή σας και του λογισμικού που δεν αφορά τα δικά μας προϊόντα.

Πριν ζητήσετε τεχνική υποστήριξη παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την αναζήτηση (search) που βρίσκεται πάνω δεξιά σ’ αυτή την σελίδα πληκτρολογώντας μια ή περισσότερες λέξεις από το μήνυμα σφάλματος που σας εμφανίζεται ή κάποια λέξη που περιγράφει το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.  Επίσης στην σελίδα Έλεγχοι πριν επικοινωνήσετε μαζί μας μπορείτε να βρείτε μια λίστα που συνήθως περιέχει το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Αν κάνετε αυτούς τους ελέγχους και η πλατφόρμα συνεχίζει να μη λειτουργεί ή δεν μπορέσατε να εντοπίσετε κάποιο άρθρο με οδηγίες τότε ακολουθήστε τα βήματα που σας περιγράφουμε παρακάτω για να ζητήσετε τεχνική υποστήριξη.

Για να ζητήσετε τεχνική υποστήριξη θα πρέπει ν’ ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

Μέσω email

1. Την ώρα που στον υπολογιστή σας εμφανίζεται το μήνυμα του προβλήματος που αντιμετωπίζετε πατήστε το πλήκτρο PrtScn (Print Screen) που βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος του πληκτρολογίου σας.

2. Στείλτε μας email στο support@learnsoft.gr και μέσα στο email κάντε δεξί κλικ > επικόλληση ώστε να βάλετε την εικόνα του υπολογιστή σας που καταγράψατε με το πλήκτρο Print Screen στο βήμα 1

3. Γράψτε μας το επώνυμο, το όνομά σας, το username του λογαριασμού σας και την έκδοση των Windows και του Office που έχετε στον υπολογιστή σας.

 

Μέσω facebook

Εναλλακτικά αν η παραπάνω διαδικασία είναι δύσκολη για σας, χρησιμοποιήστε το κινητό σας τηλέφωνο βγάζοντας φωτογραφία της οθόνης σας την ώρα που εμφανίζεται το σφάλμα. Κατόπιν μπείτε στην σελίδα μας στο facebook στο www.facebook.com/learnsoft και στείλτε μας μήνυμα επισυνάπτοντας και την φωτογραφία που βγάλατε. Και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μας γράψετε το ονοματεπώνυμό σας, το username του λογαριασμού σας και την έκδοση των Windows και του Office.

Στις περισσότερες περιπτώσεις θα έχετε άμεσα ή σε ελάχιστες ώρες απάντηση, σίγουρα πάντως μέσα σε 24 ώρες. Στο 99% των περιπτώσεων από την εικόνα που θα μας στείλετε θα σας δώσουμε τις οδηγίες που πρέπει ν’ ακολουθήσετε ώστε να λύσετε το πρόβλημα. Αν κάποιο πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί με έναν από τους γνωστούς τρόπους τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να το δούμε πιο αναλυτικά.