fbpx

Όταν πατάω το κουμπί υποβολή στο Excel εμφανίζει το μήνυμα “CheckExcelCell : Η κλήση απορρίφθηκε από τον καλούμενο”

Όταν κάνετε ασκήσεις στο Excel αλλά ακόμα και στις εξετάσεις πιστοποίησης θα σας ζητηθεί να εισάγετε σε κάποιο κελί κάποιο περιεχόμενο ή τύπο ή συνάρτηση. Σε αυτή την περίπτωση είναι υποχρεωτικό να κλείσετε το κελί πατώντας το enter στο πληκτρολόγιο. Αυτό είναι κάτι που θεωρείται δεδομένο και δεν το δείτε ως οδηγία σε καμία εκφώνηση.

Αν δεν κλείσετε το κελί και προσπαθήσετε να πατήσετε το κουμπί της υποβολής ή να μετακινηθείτε σε άλλη ερώτηση τότε θα πάρετε το μήνυμα “CheckExcelCell: Η κλήση απορρίφθηκε από τον καλούμενο”. Πριν πατήσετε ok σ’ αυτό το μήνυμα φροντίστε πρώτα να έχετε κλείσει το κελί. Δηλαδή μετακινηθείτε στο ανοιχτό Excel και πατήστε enter και κατόπιν πατήστε το ok σ’ αυτό το παράθυρο.

Παρόλα αυτά όμως η συγκεκριμένη ερώτηση μπορεί να βαθμολογηθεί ως λανθασμένη παρόλο που θα την έχετε απαντήσει σωστά. Αυτό μπορεί να συμβεί και κατά την διάρκεια των εξετάσεων οπότε είναι πάρα πολύ σημαντικό να κατανοήσετε ότι δεν πρέπει να αφήνετε ποτέ ένα κελί ανοιχτό στο Excel αφού έχετε εισάγει αυτό που σας ζητάει η ερώτηση.

Leave Comment