fbpx

Τι περιέχει η ενημέρωση 4.6.57 που εκδόθηκε σήμερα

Υποστήριξη στο Office 2013

Όλες οι ασκήσεις είναι πλέον ελεγμένες ώστε να συμβαδίζουν με την ύλη του Office 2013 και έχουν τη σωστή βαθμολόγηση. Σε επίπεδο testing τόσο η Αθηνά όσο και τα testME και certME συνεργάζονται στο 100% με τις εφαρμογές Word 2013, Excel 2013, Access 2013, Powerpoint 2013, Outlook 2013. Για τα Windows 10 και Internet Explorer 9 έχουμε ήδη δώσει υποστήριξη από το καλοκαίρι. Επίσης συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε όλους τους φορείς πιστοποίησης όπως ECDL, Vellum, ACTA, UniCert, GlobalCert, KeyCert κτλ.

Τροποποίηση εκφώνησης ερωτήσεων

Αλλάξαμε την σχεδίαση της φόρμας που εμφανίζει τις ερωτήσεις ώστε να δίνει περισσότερο χώρο στην εκφώνηση και έτσι να είναι πιο ευδιάκριτη. Ειδικά στα επαναληπτικά τεστ και στα mock tests ο χώρος γίνεται ακόμα μεγαλύτερος ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Διορθώσεις σε ασκήσεις

Έγιναν αρκετές διορθώσεις σε ασκήσεις και μαθήματα που μας επισημάνατε ότι είχαν προβλήματα. Δεν έχουμε ολοκληρώσει τις διορθώσεις. Αυτό θα γίνει λίγο πριν τα Χριστούγεννα ή κατά την διάρκεια των γιορτών.

Υποδομή για επέκταση της προσαρμοσμένης εμφάνισης

Όσοι έχετε αγοράσει την υπηρεσία της προσαρμοσμένης εμφάνισης σύντομα θα μπορείτε εκτός από την εξωτερική όψη της πλατφόρμας να αλλάξετε και την εσωτερική και έτσι να δώσετε μια εντελώς ιδιαίτερη εικόνα στην πλατφόρμα.

 

Δείτε στο σχετικό προφίλ στο facebook που έχουμε δημιουργήσει για τους συνεργάτες μας ένα βίντεο με περισσότερες πληροφορίες.

Leave Comment