fbpx

Αν είστε μαθητής ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΤΟΝ GLOBAL MANAGER μην κάνετε αυτή την εγκατάσταση.

Εγκατάσταση του Global Manager

Εγκατάσταση του Global Manager

Ο Global Manager είναι το κεντρικό διαχειριστικό εργαλείο όλων των προϊόντων μας και η εφαρμογή με την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα. Μέσα από αυτόν μπορείτε να δείτε τους κωδικούς σας, να ελέγξετε την εκπαιδευτική πρόοδο των μαθητών σας, να κάνετε παραγγελίες και πολλά ακόμα. Εφόσον χρησιμοποιείτε συνδρομητικές άδειες Αθηνά, testME ή certME τότε η λειτουργία του μέσα στο φροντιστήριο είναι επιβεβλημένη.

Ο Global Manager όταν εγκαθίσταται στο φροντιστήριο θα πρέπει να βρίσκεται σε υπολογιστή εκτός της αίθουσας που να έχει πρόσβαση μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό.  Μπορεί να εγκατασταθεί σε υπολογιστή με μια από τις παρακάτω εκδόσεις των Windows : XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10. Δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε iOS, Android, Unix και Linux.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εγκατάσταση του Global Manager από την διεύθυνση https://www.learnsoft.gr/gmsetup.exe. Αφού κατεβάσετε το αρχείο gmsetup.exe στον υπολογιστή σας εκτελέστε το ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της εγκατάστασης. Αν σας ζητηθεί άδεια ώστε να επιτραπεί το πρόγραμμα να κάνει αλλαγές στον υπολογιστή σας δώστε την άδεια πατώντας “Ναι” στο παράθυρο που θα εμφανιστεί.

Πατήστε το κουμπί Επόμενο σε όσες οθόνες εμφανιστεί και όταν εμφανιστεί το κουμπί Εγκατάσταση πατήστε το ώστε να ξεκινήσει η εγκατάσταση.  Στην τελευταία οθόνη πατήστε το κουμπί Τέλος. Αφού ολοκληρώσετε την εγκατάσταση στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας θα εμφανιστεί το εικονίδιο “Global Manager”.

Κάντε διπλό πάτημα στο εικονίδιο “Global Manager” ώστε να ανοίξετε την εφαρμογή. Αν σας ζητηθεί άδεια ώστε να επιτραπεί το πρόγραμμα να κάνει αλλαγές στον υπολογιστή σας δώστε την άδεια πατώντας “Ναι” στο παράθυρο που θα εμφανιστεί. Εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό που σας έχουν δοθεί ώστε να μπείτε.

Αν δεν έχετε κωδικούς τότε

Αν είστε φροντιστήριο με το οποίο δεν έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν συμπληρώστε την φόρμα εισαγωγής των στοιχείων σας

Αν είστε φροντιστήριο που έχετε κωδικούς αλλά τους έχετε ξεχάσει στείλτε μας email στο support@learnsoft.gr με σχετικό αίτημα

Αν είστε καθηγητής/καθηγήτρια που έχετε κωδικούς αλλά τους έχετε ξεχάσει στείλτε μας email στο support@learnsofr.gr με σχετικό αίτημα. Θα πρέπει οπωσδήποτε να μας δώσετε τα εξής στοιχεία : Όνομα, Επώνυμο, Τηλέφωνο, email, όνομα φροντιστηρίου στο οποίο εργάζεστε.

Αν ο Global Manager είναι ήδη εγκατεστημένος στον υπολογιστή σας και θέλετε να τον καταργήσετε δείτε το σχετικό άρθρο για την κατάργηση της εγκατάστασης του Global Manager.

Οδηγίες χρήσης

Στην περιοχή μελών του site υπάρχει ένας αναλυτικός οδηγός χρήσης του Global Manager και ένα σεμινάριο σε μορφή βίντεο. Δείτε την σελίδα Global Manager – Οδηγίες χρήσης. Αν σας ζητηθούν στοιχεία σύνδεσης για να δείτε τη σελίδα πληκτρολογήστε αυτά που έχετε για την είσοδό σας στον Global Manager.