fbpx

Γιατί δεν λειτουργούν σωστά οι ασκήσεις και τα μαθήματα για τον Internet Explorer;

Το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται κυρίως αν έχετε κάποια έκδοση του Internet Explorer μεγαλύτερη από την 8 και δεν έχετε τροποποιήσει τις άδειές σας ώστε να υποστηρίζουν τις μεγαλύτερες εκδόσεις. Για παράδειγμα αν έχετε τον Internet Explorer 9 ή 10 ή 11 και έχετε μια άδεια που είναι στην μορφή “Core 2010” ή “Core 4” τότε αυτές οι άδειες προσπαθούν να λειτουργήσουν με τον Internet Explorer 8 ανεξάρτητα από την έκδοση που έχετε στον υπολογιστή σας και φυσικά δεν έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Για να λύσετε αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να μετατρέψετε τις άδειές σας στην μορφή “Αθηνά School Core – Βασικό επίπεδο χρήσης Η/Υ” ή “testME Core – Βασικό επίπεδο χρήσης Η/Υ” ή “certME Core – Βασικό επίπεδο χρήσης Η/Υ”. Αν δεν ξέρετε πως γίνεται γενικά η μετατροπή μιας άδειας μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο “Πως μπορώ να μετατρέψω μια άδεια από βασικό σε προχωρημένο επίπεδο ή CAD;“. Το άρθρο αυτό εξηγεί γενικά την διαδικασία μετατροπής ώστε να κάνετε την αλλαγή.

Αντίστοιχο πρόβλημα υπάρχει αν έχετε έκδοση κάτω από την 8. Αν δουλεύετε ακόμα με τον Internet Explorer 6 ή 7 τότε θα πρέπει να αλλάξετε τις άδειές σας σε Core3 (με την παραπάνω διαδικασία). Σ’ αυτή την περίπτωση θα λειτουργήσουν μαθήματα και ασκήσεις για τον Internet Explorer 6 αλλά υποχρεωτικά οι υπόλοιπες ενότητες θα είναι Windows XP και Office XP.

Η παραπάνω διαδικασία λειτουργεί μόνο για συνδρομητικές School άδειες και όχι για άδειες αορίστου χρόνου που είχαν εκδοθεί πολλά χρόνια πριν ή για Home άδειες.

Leave Comment